Wyroby charakteryzują się wysublimowanym smakiem
poprzez paromiesięczne leżakowanie w zalewach ziolowych.
Przez to uzyskują bardzo długą, niespotykaną trwałość, od paru miesięcy do roku i dłużej.

unikalne, regionalne wyroby z gęsi, dziczyzny, wieprzowiny i wołowiny

Regionalne przysmaki

Unikalne regionalne wyroby takie jak: pólgesek, salami kaszubskie, kiełbasa polska, salami z jelenia, szynka długodojrzewajaca z dzika

Naturalne składniki

Korzystamy wylacznie z najwyzszej jakosci mięs, przypraw naturalnych. Stosujemy stare polskie receptury.

wędzenie drewnem

Długotrwaly proces wędzenia drewnem dodaje naszym wyrobom niepowtarzalnego aromatu.

pakiety

Degustacja

Zawiera 3 rodzaje wyselekcjonowanych podsuszanych kiełbas oraz 2 rodzaje salami

Biesiadny

Zawiera 5 rodzaji kielbas, 1 rodzaj salami, szynki długodojrzewajace oraz wykwintny pasztet.

Obfity

Szeroki wachlarz wedlin. Szynki długodojrzewajace, pasztety, kielbasy podsuszane, rarytasy.

Produkty z których jesteśmy dumni

SALAMI DRAWALA Z KASZUB

Prawdziwy Kaszubski rarytas. Skład: mięso wieprzowe 62%, podgardle 20%, wołowina 18% wędzone. Przyprawy naturalne: czosnek, pieprz, sól, papryka słodka, papryka ostra, ziarna gorczycy.

KIELBASA JAŁOWCOWA

Kiełbasa wieprzowa o intensywnym aromacie polskiego jałowca. Przyprawy: sól, pieprz, cukier, czosnek, jałowiec.

SALCESON BIAŁY ŁOPATKOWY

SALCEON PRAWDZIWY Skład: drobno pokrojone mięso z głów, podgardle wieprzowe, łopatka wieprzowa. Przyprawy: sól, pieprz, pietruszka, suszone warzywa (marchewka, seler, pietruszka), kminek, majeranek, czosnek.

PASZTET WIEPRZOWY ZAPIEKANY

Pasztet o wyjatkowym smaku. Skład: łopatka wieprzowa, podgardle wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, włoszczyzna.

Gotowy do zamówienia?

Wybierz zestaw dla siebie